“Piccatine” Kalfslapjes met citroen en salie.

VLEES.
Plaats reactie
maria
Site Admin
Berichten: 21
Lid geworden op: 03-08-2014 13:33

“Piccatine” Kalfslapjes met citroen en salie.

Bericht door maria » 03-08-2014 14:53

“Piccatine” Kalfslapjes met citroen en salie.
Ingrediënten
100 gram Philadelphia Naturel
8 kalfslapjes
60 gram boter
8 blaadjes salie
2 onbehandelde citroenen
zout
peper
Bereiding.
Snij 8 schijfjes van de citroen en leg er eentje op elk kalfslapje samen met een blaadje salie.
Steek alles stevig vast met een houten tandenstoker.
Smelt de boter in een pannetje en braad hierin de kalfslapjes aan beide zijden aan. Bevochtig met wat citroensap,
kruid met peper en zout en laat vervolgens nog 5 tot 7 minuten sudderen op een matig vuurtje.
Roer door de Philadelphia om hem wat zachter te maken.
Doe wanneer de kalfslapjes zo goed als gaar zijn een beetje van de Philadelphia op elke ”piccatina”.
Dien meteen op.

Plaats reactie