2 miserabele.
Voor de biscuit:
7 eieren,
220 gram suiker,
2 pakjes vanillesuiker,
200 gram zelfrijzende bloem.
Voor de crème:
1/4 liter melk,
3 klontjes suiker,
1 pakje vanillepudding,
3 eidooiers,
250 gram roomboter,
200 gram suiker,
Eventueel ananas voor op de crème te leggen.
Bereiding.
De eieren, suiker en de vanillesuiker 10 minuten kloppen tot een vaste massa is ontstaan,
daarna de gezeefde bloem met beetjes erin mengen niet roeren!
Het deeg verdelen in 2 biscuitvormen.
In een voorverwarmde oven zetten en circa 30 minuten laten bakken op 190 graden.
Na afkoeling doorsnijden, de crème ertussen smeren (eventueel de ananas erbij leggen.
De bovenkant met bloemsuiker bestrooien.
Crème: de melk met de 3 suikerklontjes laten koken.
De pudding erin mengen en goed roeren.
Daarna de eidooiers erin mengen.
Al roerend laten afkoelen.
De boter met de suiker kloppen tot de suiker niet meer zichtbaar is (ongeveer 10 minuten).
De pudding lepel na lepel in de boter kloppen.
2 miserabele.
GEBAK.
Ga naar
- AARDAPPELEN.
- ↳ AARDAPPELEN.
- BBQ.
- ↳ BBQ.
- BOTERS.
- ↳ BOTERS.
- BROOD.
- ↳ BROOD UIT DE OVEN.
- BROOD.
- ↳ BROOD UIT DE BBM.
- CAKE.
- ↳ CAKE.
- CHOCOLADE.
- ↳ CHOCOLADE.
- CUPCAKES.
- ↳ CUPCAKES.
- DESSERTS.
- ↳ DESSERTS.
- EENPANS.
- ↳ EENPANS.
- FRUIT.
- ↳ FRUIT.
- GEBAK.
- ↳ GEBAK.
- GLUTENVRIJ.
- ↳ GLUTENVRIJ.
- KOEKJES.
- ↳ KOEKJES.
- KOFFIE.
- ↳ KOFFIE.
- LEKKERE BROODJES.
- ↳ LEKKERE BROODJES.
- PANNENKOEKEN.
- ↳ PANNENKOEKEN.
- RECEPTEN UIT HET BUITENLAND.
- ↳ RECEPTEN UIT HET BUITENLAND.
- SALADES.
- ↳ SALADES.
- SAUZEN & DRESSINGS.
- ↳ DRESSINGS.
- ↳ SAUZEN.
- SLANKELIJNER.
- ↳ SLANKELIJNERS.
- SOEPEN.
- ↳ SOEPEN.
- VIS.
- ↳ VIS.
- VLEES.
- ↳ VLEES.
- VOORSTELLEN.
- ↳ VOORSTELLEN
- VRAGEN EN KLACHTEN.
- ↳ VRAGEN EN KLACHTEN.
- WEIGHT WATCHERS.
- ↳ WEIGHT WATCHERS LOSSE RECEPTEN.
- WELKOM OP DIT FORUM..
- ↳ WELKOM OP MIJN FORUM.