2 kleurenpudding met frambozenpuree.
Ingredienten.
200 g verse frambozen of 1 pak frambozen uit de diepvries
6 blaadjes Gelatine
1 zakje Vanillesuiker Bourbon
½ pakje Vanille puddingpoeder
¾ liter melk
75 g suiker
1 pakje Chocolade puddingpoeder
¾ liter melk
75 g suiker
Bereiding.
Pureer de frambozen in een mengbeker of wrijf ze door een zeeft.
Week de blaadjes gelatine in ruim koud water en breng ½ dl water aan de kook.
Neem de pan van het vuur zodra het water kookt en los de goed uitgeknepen gelatine op in het hete water.
Roer de frambozenpuree met de vanillesuiker door het wat afgekoelde gelatine mengsel.
Schep het vruchtenmengsel regelmatig om en doe als het stijf begint te worden ¾ van het mengsel in hoge glazen.
Bereid de vanillepudding met de melk en de suiker volgens de gebruiksaanwijzing en daarna de chocoladepudding.
Verdeel eerst de vanillepudding en daarna de wat afgekoelde chocoladepudding over de glazen.
Garneer het dessert met de achtergehouden frambozengelei.
2 kleurenpudding met frambozenpuree.
DESSERTS.
Ga naar
- AARDAPPELEN.
- ↳ AARDAPPELEN.
- BBQ.
- ↳ BBQ.
- BOTERS.
- ↳ BOTERS.
- BROOD.
- ↳ BROOD UIT DE OVEN.
- BROOD.
- ↳ BROOD UIT DE BBM.
- CAKE.
- ↳ CAKE.
- CHOCOLADE.
- ↳ CHOCOLADE.
- CUPCAKES.
- ↳ CUPCAKES.
- DESSERTS.
- ↳ DESSERTS.
- EENPANS.
- ↳ EENPANS.
- FRUIT.
- ↳ FRUIT.
- GEBAK.
- ↳ GEBAK.
- GLUTENVRIJ.
- ↳ GLUTENVRIJ.
- KOEKJES.
- ↳ KOEKJES.
- KOFFIE.
- ↳ KOFFIE.
- LEKKERE BROODJES.
- ↳ LEKKERE BROODJES.
- PANNENKOEKEN.
- ↳ PANNENKOEKEN.
- RECEPTEN UIT HET BUITENLAND.
- ↳ RECEPTEN UIT HET BUITENLAND.
- SALADES.
- ↳ SALADES.
- SAUZEN & DRESSINGS.
- ↳ DRESSINGS.
- ↳ SAUZEN.
- SLANKELIJNER.
- ↳ SLANKELIJNERS.
- SOEPEN.
- ↳ SOEPEN.
- VIS.
- ↳ VIS.
- VLEES.
- ↳ VLEES.
- VOORSTELLEN.
- ↳ VOORSTELLEN
- VRAGEN EN KLACHTEN.
- ↳ VRAGEN EN KLACHTEN.
- WEIGHT WATCHERS.
- ↳ WEIGHT WATCHERS LOSSE RECEPTEN.
- WELKOM OP DIT FORUM..
- ↳ WELKOM OP MIJN FORUM.