Knoflookboter.
Ingredienten.
1 pakje of 250 gram ongezouten roomboter
1 eetlepel crème fraîche (of roomkaas)
5 tenen knoflook, geperst of fijn gehakt
1 bosje verse peterselie, fijn gehakt
1 eetlepel bieslook, gehakt
witte peper
zout
Bereiding.
Zoek een stevige lepel of vork om goed te mengen.
Het wordt allemaal wat makkelijker als je de boter vooraf op kamertemperatuur brengt of een 20 seconden in de magnetron plaatst.
Knoflookboter.
BOTERS.
Ga naar
- AARDAPPELEN.
- ↳ AARDAPPELEN.
- BBQ.
- ↳ BBQ.
- BOTERS.
- ↳ BOTERS.
- BROOD.
- ↳ BROOD UIT DE OVEN.
- BROOD.
- ↳ BROOD UIT DE BBM.
- CAKE.
- ↳ CAKE.
- CHOCOLADE.
- ↳ CHOCOLADE.
- CUPCAKES.
- ↳ CUPCAKES.
- DESSERTS.
- ↳ DESSERTS.
- EENPANS.
- ↳ EENPANS.
- FRUIT.
- ↳ FRUIT.
- GEBAK.
- ↳ GEBAK.
- GLUTENVRIJ.
- ↳ GLUTENVRIJ.
- KOEKJES.
- ↳ KOEKJES.
- KOFFIE.
- ↳ KOFFIE.
- LEKKERE BROODJES.
- ↳ LEKKERE BROODJES.
- PANNENKOEKEN.
- ↳ PANNENKOEKEN.
- RECEPTEN UIT HET BUITENLAND.
- ↳ RECEPTEN UIT HET BUITENLAND.
- SALADES.
- ↳ SALADES.
- SAUZEN & DRESSINGS.
- ↳ DRESSINGS.
- ↳ SAUZEN.
- SLANKELIJNER.
- ↳ SLANKELIJNERS.
- SOEPEN.
- ↳ SOEPEN.
- VIS.
- ↳ VIS.
- VLEES.
- ↳ VLEES.
- VOORSTELLEN.
- ↳ VOORSTELLEN
- VRAGEN EN KLACHTEN.
- ↳ VRAGEN EN KLACHTEN.
- WEIGHT WATCHERS.
- ↳ WEIGHT WATCHERS LOSSE RECEPTEN.
- WELKOM OP DIT FORUM..
- ↳ WELKOM OP MIJN FORUM.